Deloitte tekee työtä nuorten hyväksi ja auttaa meitä kehittämään organisaatiotamme

05.10.2020

Yhteistyömme Deloitten kanssa on jatkunut vuodesta 2006 lähtien.

Miksi? Deloitten vastuullisuudesta ja toimistopalveluista vastaava Teija Gallacher vastaa: ”Asiantuntijapalveluja ja neuvonantoa tarjoava Deloitte on sitoutunut vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan. Me Deloittella autamme asiakkaitamme luomaan pitkän aikavälin arvoa tuomalla kestävän kehityksen ja vastuullisuustyön liiketoiminnan ytimeen. 

Olemme mukana sosiaalisessa vastuullisuusohjelmassa yhdessä Lasten ja nuorten säätiön kanssa: tarjoamme asiantuntijoidemme osaamista säätiön eri hankkeisiin luodaksemme positiivista yhteiskunnallista vaikuttavuutta. 

Yhteistyö Lasten ja nuorten säätiön kanssa tukee globaalia WorldClass -yritysvastuuohjelmaamme, jonka kautta me Deloittella panostamme erityisesti lasten ja nuorten tulevaisuuden merkityksellisyyden ja mahdollisuuksien lisäämiseen.” 

Mitä teimme? Deloitte on tukenut Lasten ja nuorten säätiön toimintaa eri tavoin jo useiden vuosien ajan.  

Deloitte oli mukana 2016–2018 nuorisofestivaali Unelmafoorumissa, jolloin sen vapaaehtoiset työntekijät heittäytyivät tapahtuman käytännön järjestelyihin. Esimerkiksi toimitusjohtaja Tomi Pitkänen ohjasi liikenteenohjaajana koulukuljetuksia festivaalialueen pysäköintialueella.  

Käytännön järjestelyiden lisäksi deloittelaiset pitivät Unelmafoorumissa työpajoja nuorille. Esimerkiksi vuonna 2018 Deloitten työpajassa osallistujat pääsivät pohtimaan vahvuuksiaan ja omaa juttuaan. Deloitten asiantuntijat auttoivat nuoria löytämään juuri heille merkityksellisiä asioita.   

Deloittelaiset ovat yhteistyömme aikana osallistuneet Lasten ja nuorten säätiön eri hankkeisiin. Deloitten työntekijöitä oli mukana esimerkiksi syksyllä 2020 järjestetyissä lukioiden opinto-ohjaajien tulevaisuuskoulutuksissa. Koulutuksissa opinto-ohjaajat tutustuivat tulevaisuudentutkimuksen ja ennakoinnin menetelmiin ja lähestymistapoihin. Deloittelaiset olivat mukana koulutuksissa keskustelemassa tulevaisuuden työelämästä.  

Deloitten asiantuntijat ovat vuosien varrella auttaneet Lasten ja nuorten säätiötä kehittämään organisaationsa erilaisia prosesseja ja työntekijäkokemusta. Deloitte on osallistunut myös vuosittaiseen Read Hour -kampanjaan nuorten lukutaidon hyväksi.  

Milloin? Deloitte on tukenut toimintaamme vuodesta 2006 lähtien. 


Lue lisää

Nuorten Visionäärien taidenäyttely kutsuu katsojansa empatian kulmille 
Sukupuoli vaikuttaa yläkoululaisten unelmiin – selvitys nuorten unelmista
TET.fi tekee tulevaisuuden työelämää – selvityksen mukaan tietotyöpaikoilla kaivataan tukea työelämään tutustumisen järjestämiseen