Tulevaisuus­uskon ja hyvin­vointi­taitojen veso-koulutukset

Lasten ja nuorten säätiö tarjoaa kunnille ja oppilaitoksille sisältöjä veso-päivien toteuttamiseksi. Tutustu valikoimaamme tällä sivulla.

Tilaa Lasten ja nuorten säätiöltä tulevaisuususkon ja hyvinvointitaitojen veso-koulutus opettajille. Räätälöimme ketterästi koulutuksia opettajien veso-päivien lisäksi myös muihin tarpeisiin, kuten rehtoreille ja ammattiliitoille. Tutustu koulutusten teemoihin tällä sivulla ja ota yhteyttä, niin mietitään juuri teille sopiva ratkaisu!

1. Valitse juuri teille sopivin koulutus

Panosta hyvinvointiin: valitse Glow-koulutus

Glow saa ammattilaisen loistamaan työssään! Glow-koulutukset antavat opettajille työkaluja vahvistaa nuorten hyvinvointia ja osallisuutta. Positiiviseen pedagogiikkaan perustuvat koulutukset sisältävät runsaasti luovia ja toiminnallisia harjoituksia, jotka voi ottaa sellaisenaan käyttöön omassa työssä. Glow-koulutukset pohjautuvat Lasten ja nuorten säätiön Glow-ohjelman toimintaan

Suuntaa katse tulevaisuuteen: valitse Tulevaisuus­koulun koulutus

Tulevaisuuskoulu tuo tulevaisuusajattelun osaksi eri oppiaineita. Tulevaisuuskoulun koulutuksissa opettaja oppii soveltamaan tulevaisuudentutkimuksen menetelmiä omassa työssään. Konkreettiset ja innostavat työkalut auttavat kuvittelemaan parempia tulevaisuuksia ja toimimaan nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Tutustu koulutusten sisältöihin

2. Valitse koulutuksen taso

Koulutuksista on saatavilla erilaisia versioita, jotka perustuvat koulutuksen sisältöön ja kestoon.  

Taso 1:

Saatavilla kaikkiin koulutuksiin. Koulutus toteutetaan luentona, jonka kesto on 0,5–1 tunti. Luento johdattaa osallistujat aiheeseen ja sisältää teoriaa sekä muutaman konkreettisen harjoituksen. 

Taso 2:

Saatavilla kaikkiin koulutuksiin. Koulutuksen kesto on 2–3 tuntia. Aiheeseen syventävä koulutus sisältää teoriaa ja useita konkreettisia harjoituksia. 

Taso 3:

Saatavilla Glow: Raha ja tunteet -koulutukseen. Koulutuksen kesto 4–6 tuntia. Osallistujat oppivat käyttämään digitarinaa pedagogisena työkaluna.