Aku Ankan päätoimittaja voitti Kymppitonnin ja lahjoitti voittosumman Lasten ja nuorten säätiölle

19.04.2021

Lahjoitussumma oli mikäs muukaan kuin 10 000 euroa.

Foxilla pyörivän Kymppitonnin kuluvalla kaudella julkisuudesta tunnetut henkilöt ovat kisailleet hyväntekeväisyysjaksoissa. Maanantaina 19.4. nähtiin kauden finaali, jonka voittaja sai lahjoittaa 10 000 euroa valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen.

Iloksemme voittajaksi itsensä sanaili Aku Ankka -lehden päätoimittaja Aki Hyyppä. Aku Ankka ja sen Suomessa omistava Sanoma ovat olleet mukana Lasten ja nuorten säätiön Read Hour -kampanjassa sen alusta lähtien. Siksi Hyyppä oli valinnut hyväntekeväisyyskohteeksi Read Hour -kampanjan.

Onnitteluvideolla Hyyppä sanoo:

“Vihjaisin teille, että menen pelaamaan Kymppitonnia. Ja niin kuin sovittiin, mä kävin voittamassa! Tässä on teille kymppitonni. Tehdään sellanen kampanja taas seuraavalla kerralla, että oksat pois!”

Ja senhän me teemme! Read Hour -kampanjaa juhlitaan taas syyskuussa. Kampanja haastaa lukemaan tunniksi 8.9. klo 19. Pysy siis kuulolla.


Lue lisää

Nuorten Visionäärien taidenäyttely kutsuu katsojansa empatian kulmille 
Sukupuoli vaikuttaa yläkoululaisten unelmiin – selvitys nuorten unelmista
TET.fi tekee tulevaisuuden työelämää – selvityksen mukaan tietotyöpaikoilla kaivataan tukea työelämään tutustumisen järjestämiseen