Kevätjuhlalive

06.06.2020

Suoraa juhlalähetystä katsoi ainakin 25 000 nuorta.

Miksi? Koronakriisi koetteli Suomea ja koko maailmaa keväällä 2020. Lasten ja nuorten säätiö teettämän 10 kysymystä koronatilanteesta -selvityksen mukaan nuoret harmittelivat sitä, että kaikki kivat asiat peruttiin koronan takia. Samaan aikaan opettajat joutuivat tekemään digiloikan vain muutamassa viikossa. Halusimme tarjota nuorille unohtumattomat koulun päättäjäiset ja opettajille mahdollisuuden tuoda nuorensa valmiiksi suunniteltuun kevätjuhlaan. 

Mitä teimme? Järjestimme maailman suurimman kevätjuhlan, Kevätjuhlaliven, yhdessä K-ryhmän, Pohjola Vakuutuksen ja Sanoman kanssa. Kevätjuhlalivessä esiintyivät artistit Ellinoora, Jukka Poika, Cledos, Jannika B ja Seksikäs-Suklaa ja Dosdela. Muusikoiden lisäksi juhlassa nähtiin myös joukko nuoria ympäri Suomen. 

Kevätjuhlaliven juonsivat näyttelijät Krista Kosonen, Christoffer Strandberg ja Essi Hellén.  

Kaksituntinen juhlalähetys oli katsottavissa Ruutu.fi-palvelussa, ISTV:ssä ja HS Lasten uutisten suorana lähetyksenä perjantaina 29.5.2020 ja sitä katsoi ainakin 25 000 nuorta. 

Tapahtumaa tukivat myös Dentsu Aegis, Isobar, Vantaan kaupunki ja Järvenpään kukkatalo

Milloin? Toukokuussa 2020 

Lisätietoja: 

Katso Youtubesta Jannika B:n musiikkiesitys kappaleesta “Katso mua” maailman suurimman taustakuoron kanssa: https://www.youtube.com/watch?v=k2bEoc2gs3U


Lue lisää

Nuorten Visionäärien taidenäyttely kutsuu katsojansa empatian kulmille 
Sukupuoli vaikuttaa yläkoululaisten unelmiin – selvitys nuorten unelmista
TET.fi tekee tulevaisuuden työelämää – selvityksen mukaan tietotyöpaikoilla kaivataan tukea työelämään tutustumisen järjestämiseen