Rekry: Digitaalisen viestinnän asiantuntija 

04.09.2024

Oletko taitava digikehittäjä, joka osaa luoda visuaalisesti vaikuttavia, helppokäyttöisiä verkkosivuja? Haluatko käyttää osaamistasi nuorten tulevaisuususkon vahvistamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, haluamme tavata sinut. Haku tehtävään päättyy 16.9.2024.

Haemme Lasten ja nuorten säätiölle vanhempainvapaan sijaiseksi digitaalisen viestinnän asiantuntijaa, joka pystyy kehittämään kanssamme entistä parempia verkkosivupalveluja. Hallitset verkkoviestinnän työkalut, työskentelet sujuvasti yhteistyössä teknisten nettisivukumppaneittemme kanssa, luot visuaalisesti vaikuttavia kokonaisuuksia ja hyödynnät analytiikkaa digikehityksen tukena. Haluat tehdä kaikille saavutettavia digipalveluja.

Tehtävänäsi on kehittää erityisesti TET.fi-palvelun verkkosivuja nuorten ja työnantajien tarpeet huomioiden. Työskentelet osana viestinnän tiimiä, jossa osallistut omalla osaamisellasi myös säätiön muuhun viestinnän ja varainhankinnan kehittämiseen. 

Olet itsenäinen tekijä, mutta loistat työyhteisön jäsenenä ja innostat myös muita. Sinulla on myönteinen ote työhön ja jaksat tehdä pitkäjänteisesti töitä tavoitteiden eteen.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, siitä kuka olet ja miksi haluat juuri tämän työn. Sinua odottaa innostunut, osaava ja utelias työyhteisö, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten hyväksi. 

Etsimme ihmistä, jolla on  

  • kokemusta saavutettavien verkkosivujen (WordPress) muotoilusta ja tekemisestä  
  • graafista osaamista ja taitoa toteuttaa visuaalisesti vaikuttavia kokonaisuuksia  
  • digitaalisen viestinnän osaamista 
  • analyyttista ja kokeilevaa otetta 
  • erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taidoista on myös etua tehtävässä. 

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja päättyvät aikaisintaan 30.6.2025. On mahdollista, että työsuhde jatkuu vielä tämän jälkeen. Alustava palkkahaitari asettuu 3300–3700 euron välille. Palkkaan vaikuttaa tehtävään valittavan henkilön osaaminen, kokemus ja yhdessä määriteltävät vastuualueet. 

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Teemme töitä joustavasti sekä läsnä että etänä.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 16.9.2024 osoitteeseen rekry@nuori.fi.

Kysymyksiin vastaa viestintäpäällikkö Taina Tyrväinen puhelimitse (p. 044 55 11 790) seuraavina ajankohtina: 

  • to 5.9. kello 14–15
  • ma 9.9. kello 12–13
  • ke 11.9. kello 9–10.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön.

Lasten ja nuorten säätiön tarkoitus on lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja tulevaisuususkon vahvistaminen. Ohjelmamme tarjoavat tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia vuosittain yli sadalle tuhannelle lapselle ja nuorelle ympäri Suomen. Säätiömme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.


Lue lisää

Striimi yläkoululaisille: TET-startti valmistaa kohti lähestyvää TET-jaksoa
TET.fi tarjoaa syksyn aikana innostavaa tekemistä opotunneille.
Nuorten Visionäärien taidenäyttely kutsuu katsojansa empatian kulmille 
Empatian kulmilla -installaation teokset kertovat työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille tärkeistä teemoista. Kuuden Visionääri-ryhmän artivistiset teokset muodostavat sillan alla kytevän mielenosoituksen, joka ottaa kantaa esimerkiksi yksinäisyyteen, yhdenvertaisuuteen ja rauhaan.
Sukupuoli vaikuttaa yläkoululaisten unelmiin – selvitys nuorten unelmista
Lasten ja nuorten säätiö selvitti yli 2700 yläkoululaisen ajatuksia unelmoinnista, unelmien kohteista ja niiden saavuttamisesta. Sen lisäksi, että suuri osa yläkoululaisista uskoo saavuttavansa unelmansa, selvitys paljastaa eri sukupuolten unelmissa eroavaisuuksia.